Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Meer dan 1.000 producten, direct uit voorraad leverbaar voor de huisarts/assistent

  Gemakkelijk & Snel: dat is onze belofte. Eenvoudig het juiste product kunnen vinden en levering uit voorraad. Dit alles tegen scherpe prijzen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de professionele zorgmarkt richt QRS Healthcare B.V. zich nu, met Huisartswinkel.nl, ook op de huisartspraktijk. Met eigen merken en grootschalige inkoop kunnen we de prijzen scherp houden.

   

  Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken

  Wij leveren een uitgebreid assortiment aan verbruiksartikelen, verbandmiddelen, diagnostiek en instrumentarium. Om dit te leveren werken wij samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn wij trotse distributeur van vele merken waaronder KD spuiten en naalden, evercare verbruiksartikelen zoals mondmaskers, afdekfolie en beschermjassen, Selefa onderzoekshandschoenen en verbandmiddelen, BD, Roche, 3M, Lohmann&Rauscher, Zepf, Safebox en Swann Morton. Het assortiment passen wij voortdurend aan op uw wensen en wij houden de prijzen scherp in de gaten om u een voordelige keuze te bieden.

   

  Vanuit het hoofdkantoor en logistieke centrum in Eindhoven dragen wij zorg voor een optimale verwerking van je bestelling.

   

  Veilig betalen

  Bij Huisartswinkel.nl kunt u betalen via IDEAL, Bancontact en op factuur (zakelijke klanten). Als u bankiert bij Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Van Lanschot en Triodos Bank kunt u de betaling van uw bestelling veilig regelen via IDEAL. Als u een bestelling plaatst vanuit België kunt u de betaling van uw bestelling veilig regelen via Bancontact of Mister Cash. Daarnaast is het mogelijk met credit card te betalen waaronder Visa, Mastercard en Maestro

   

  Ons vestigingsadres is:
  Huisartswinkel.nl (onderdeel van QRS Healthcare B.V.)
  Flight Forum 1500
  5657 EZ Eindhoven
  Noord-Brabant, Nederland

  E-mailadres: [email protected]
  Tel: 0412 690 461

  Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 17182862
  Ons B.T.W.-nummer is NL8154.43.043.B01

   

   

  « terug

   

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Manage cookies