Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Glucosemeters

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Glucosemeters kopen

  Huisartswinkel.nl heeft verschillende hulpmiddelen om de bloedglucosespiegel te meten. Zo bestaat het assortiment onder andere uit lacetten of een prikpen. Vind hier een overzicht van de verschillende voor het meten van de glucosewaarde.

  Gebruik glucosemeter

  Voor het meten van de bloedsuiker is het keizen van de juiste glucose meter belangrijk. Huisartswinkel.nl biedt hierin twee varianten, de Accutrend Plus en de Accu-Check Performa Nano.

   

  Naast een goede glucose meter, zijn er ook een aantal hulpmiddelen die gebruikt worden bij de meting. Daarom biedt Huisartswinkel.nl verschillende soorten lancetten, deze naald wordt bevestigd op de prikpen. Met dit hulpmiddel, kan de huid geperforeerd kan worden en een druppel bloed op gevangen kan worden. Deze druppel wordt aangebracht op de teststrip, waarna de bloedsuiker afgelezen kan worden op de glucosemeter.

  Betrouwbare resultaten

  Voor het betrouwbaar meten van de glucose waarde, moeten er op een aantal dingen gelet worden voor het doen van de test. Allereerst, moet u er zeker van zijn dat u de juiste teststrip gebruikt die past bij de meter.

   

  Daarnaast, is het belangrijk dat u de hygiëne maatregels in acht neemt. Desinfecteer uw handen daarom altijd eerst voor het doen van de test, dit om te voorkomen dat vuil op uw hand de test beinvloed.

   

  Als laatst, is het belangrijk om de glucosemeter te ijken en te controleren voor een. Dit kan eenvoudig gedaan worden met een controle test. Zie onderstaande video hoe dit precies werkt.

   

   


  Anderen bekeken ook

   

   

   

    Meer dan een webshop voor de huisarts/assistent

   

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Manage cookies