Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Automatische bloeddrukmeters

  Merken

  Prijs

  -
  2 Producten

  Automatische bloeddrukmeter kopen

  In het assortiment van Huisartswinkel.nl zijn er verschillende soorten automatische bloeddrukmeters, van het merk Omron. Met de type Omron M6 Comfort en de Omron M4 Intelli, beschikt Huisartswinkel over de betrouwbaarste automatische bloeddrukmeters in zijn klasse. Vindt hier het totaaloverzicht aan bloeddrukmeters en manchetten.

  Betrouwbaarheid automatische bloeddrukmeter

  Bij het dagelijks meten van de bloeddruk is betrouwbaarheid van de meter essentieel. Naast de plek van de meting is het van belang om te kijken naar het materiaal wat er gebruikt wordt. De Hartstichting heef op haar site een lijst gemaakt met de meest betrouwbare bloeddrukmeters, volgens hen staan de Omron M4 Intelli IT en de Omron M6 Comfort hoog op de lijst van betrouwbare meetapparatuur.

  Voordelen automatische bloeddrukmeters

  Het gebruik van een automatische bloeddrukmeter in vergelijking met handmatige bloeddrukmeters heeft een aantal voordelen. Zo hoeft de manchet niet handmatige opgepompt te worden, maar gebeurt dit automatische met een druk op de knop. Ook zijn alle bloeddrukwaarde op het digitale scherm gemakkelijk en snel af te lezen en kunnen deze automatisch bijgehouden worden in de Omron Connect app. Hierdoor heeft u een overzichtelijke weergave van uw bloeddrukwaarde van de afgelopen periode. Daarnaast zijn de automatische bloeddrukmeters van Omron ook zeer betrouwbaar

   

   


  Anderen bekeken ook

   

   

   

    Meer dan een webshop voor de huisarts/assistent

   

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Manage cookies